Het is weer tijd voor de CGK Kerkendag! Deze landelijke ontmoetingsdag wordt DV vrijdag 10 mei in Apeldoorn gehouden. Houd de dag vast vrij in uw agenda.

Het programma staat nog niet helemaal vast, maar het belooft een mooie dag voor bezinning en ontmoeting te worden. Inhoudsvol en samenbindend, voor jong én oud.

Het thema voor 2024 is Kerk & theologie. Het programma wordt in samenwerking met de Theologische Universiteit Apeldoorn samengesteld.
Sprekers zijn prof. dr. M.J. Kater en dr. A. van den Os. Tijdens het middagprogramma kunt een rondleiding krijgen door het universiteitsgebouw of deelnemen aan een van de workshops. Kies bijvoorbeeld voor de geschiedenis van TUA en CGK, het schrijven van een of het aanleren van een lied.

Er is een kinderprogramma en opvang voor kinderen tot vier jaar.

De Kerkendag wordt elke twee jaar georganiseerd, met als doel om de band tussen onze kerken te versterken. De bezoekers ervaren de Kerkendag als een mooie dag voor jong en oud. We willen met de landelijke Kerkendag CGK’ers uit het hele land, uit alle gemeenten en van alle leeftijden bereiken.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u