Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

kerstfilm op 24/12 vanuit Lelystad

Tip voor de kerst­dagen! Kijk mee naar de kerstfilm waarvoor ds. Peter Roosendaal (Het Anker, Lelystad) het script schreef en die als een copro­ductie met De Pijler is opgenomen.

In de film wordt ds. Peter Roosendaal gevolgd op zijn wandeling door het centrum van Lelystad. Onderweg komt hij onder anderen een kinder­koortje tegen dat kerst­lie­deren zingt over de geboorte van het kindje Jezus.

Ds. Roosendaal legt in de kerst­ver­halen die hij tijdens zijn wandeling vertelt, een ander accent. 'Jozef staat er altijd maar een beetje bij in de stal. In de film heeft hij een hoofdrol.' Thema’s als de rol van de vader, tiener­zwan­ger­schap en éénou­der­gezin worden aange­sneden. Met de film en deze actuele thema's willen de betrokken kerken in Lelystad ook mensen aanspreken die nooit een kerk van binnen hebben gezien.

De opnamen voor de film zijn in de afgelopen maand gemaakt. De film duurt ongeveer één uur en wordt op donderdag 24 december uitge­zonden bij Omroep Flevoland om 22:00 en 23:00 uur. Op Eerste Kerstdag wordt de film om 10:00 uur uitgezonden.

De film is ook te zien op https://zvzz.nl/ (Zo Vader Zo Zoon) op donderdag 24 december 2020 om 19:00, 21:00 en 23.00 uur.

Een korte impressie ziet u vast in deze trailer:

U mag natuurlijk de links delen met familie, vrienden, buren of anderen, of er samen naar kijken!

Print Friendly, PDF & Email