Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

koningin Máxima bezoekt House of Hope

Op donderdag 11 juni 2020 verraste koningin Máxima de medewerkers van House of Hope in Rotterdam-Zuid met een bezoek. Zij ervaren dit als een bijzonder cadeau en een grote waardering voor hun werk.

Koningin Máxima nam de tijd voor de ontmoeting. Medewerkers en vrijwil­ligers mochten hun ervaringen delen: hoe zij het vonden om activi­teiten te organi­seren, over de rol van verbinden en versterken van mensen, en hun ervaringen met het inzetten van de talenten van wijkbe­woners. Zij sprak ook met een aantal wijkbe­woners over hoe hun persoon­lijke situatie is verbeterd en wat House of Hope daarin voor rol heeft gehad.

Het werkbezoek hield verband met het vierjarige programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’ van het Oranje Fonds. House of Hope is een van de deelnemers van het programma van het Oranje Fonds. Met steun van dit fonds helpt de stichting kwetsbare mensen in Rotterdam-Zuid. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Tijdens het werkbezoek zijn de huidige algemeen geldende richt­lijnen voor bijeen­komsten gevolgd.  De foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Stefan van der Kamp namens het Oranje­fonds. Op zaterdag 13 juni werd op NPO2 in het programma Blauw Bloed aandacht besteed aan het bezoek van koningin Máxima aan House of Hope. Kijk voor een korte impressie naar het filmpje op de website van Blauw Bloed.

Print Friendly, PDF & Email