Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

Martijn zegt: bedankt!

Drie jaar lang voer Martijn Duijst mee met de Logos Hope. Maar inmiddels is hij weer aan vaste wal. In zijn laatste nieuws­brief klinkt het kort en krachtig: bedankt voor uw steun!

Martijn schrijft: 'Voordat ik vertrok naar Logos Hope werd ik letterlijk gedragen door mijn Thuis­haven-Team, maar nu ik na 3 jaar terugkijk, kan ik gerust zeggen dat ik werd gedragen door kerkleden, familie en vrienden. Inmiddels ben ik bijna 4 maanden terug in Nederland en valt alles weer op zijn plaats. Zelf had ik verwacht dat de overgang van Logos Hope naar Nederland lastiger zou zijn. Gelukkig werd ik hier goed opgevangen. Daarnaast heb ik aan boord ook alles goed kunnen afronden en keek ik ernaar uit om naar Nederland te komen. Wellicht dat het scheeps­leven, waar je ook continu in beweging bent, het makke­lijker maakt om je overal  aan te passen. Een aantal vrienden van het schip wonen ook in Nederland, waardoor het eenvou­diger is om in contact te blijven en regel­matig eens af te spreken. Aan boord maak je van alles mee, wat je zelf moet ervaren om het te begrijpen. Zij gaan door dezelfde overgangsfase en het is goed om de ervaringen met elkaar te delen.'

Print Friendly, PDF & Email