Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

nieuwe bureau-ondersteuner op het Dienstenbureau

Mijn naam is Masja Prins. Deze week ben ik begonnen bij het Diensten­bureau CGK als bureau­on­der­steuner algemene zaken en zending. Ik verricht admini­stra­tieve, secre­ta­riële en organi­sa­to­rische werkzaam­heden voor algemene zaken, het deputaat­schap zending en de zendings­con­sulent.
Daarnaast zal ik contact onder­houden met uitge­zonden werkers op de diverse zendings­velden, de plaat­se­lijke kerken en zendings­com­missies. Een mooie uitdaging! Het stemt mij dankbaar dat ik werk kan doen dat er écht toe doet, bij een waarde(n)volle organisatie.

Hiervoor heb ik bijna dertig jaar bij de gemeente Woudenberg gewerkt. Daar heb ik mij met diverse aspecten van het perso­neelswerk bezig­ge­houden, ervaring opgedaan met admini­stra­tieve, secre­ta­riële en organi­sa­to­rische werkzaam­heden en als griffie­me­de­werker de gemeen­teraad ondersteund.

Ik ben getrouwd met Sjaak, samen hebben wij drie kinderen. Wij zijn lid van CGK De Open Hof in Scherpenzeel.

Print Friendly, PDF & Email