Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

nieuwe medewerker op het Dienstenbureau

Mijn naam is Masja Prins. Sinds 1 augustus werk ik als bureau­on­der­steuner algemene zaken en zending bij het Diensten­bureau. Ik verricht admini­stra­tieve, secre­ta­riële en organi­sa­to­rische werkzaam­heden voor algemene zaken, het deputaat­schap zending en de zendings­con­sulent. Daarnaast zal ik contact onder­houden met uitge­zonden werkers op de diverse zendings­velden, de plaat­se­lijke kerken en zendingscommissies.

Hiervoor heb ik bijna dertig jaar bij de gemeente Woudenberg gewerkt. Daar heb ik mij met diverse aspecten van het perso­neelswerk bezig­ge­houden, ervaring opgedaan met admini­stra­tieve, secre­ta­riële en organi­sa­to­rische werkzaam­heden en als griffie­me­de­werker de gemeen­teraad ondersteund.

Ik ben een enthou­siaste en servi­ce­ge­richte medewerker die graag dingen regelt/organiseert en geniet van het onder­houden van contacten. De komende twee jaar zal ik mij voorna­melijk inzetten voor de zending, maar zal ik ook doorgroeien in de functie van office manager.

Ik ben getrouwd met Sjaak, samen hebben wij drie kinderen. Wij zijn lid van CGK De Open Hof in Scherpenzeel.

 

Print Friendly, PDF & Email