Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

ontmoet een Oekraïner die preekt in Siberië

Op 1 oktober organi­seert Stichting Friedens­s­timme de jaarlijkse ontmoe­tingsdag. Bijzonder is dat daar dit jaar onder andere de Oekra­ïense evangelist Oleg Ljoebitsj (foto) samen met Jevgeni Schirsky verwacht wordt. Naast een ontmoeting met hem op deze dag in Barneveld, is er ook verder mogelijkheid om hem of andere zendings­werkers uit de voormalige Sovjet Unie te ontmoeten.

Eens in de zoveel jaar komt de gelegenheid, dat werkers van de onafhan­ke­lijke Baptisten naar Nederland komen. Deze keer is dat extra bijzonder want br. Oleg Ljoebitsj werkt nu ruimt 25 jaar in Tajmyr. In die jaren heeft hij heel veel bijzondere zegeningen van de Here ontvangen; in zijn gezin en in zijn werk op de toendra. Zijn verhaal is opgeschreven in een mooi en goed leesbaar boekje, dat tijdens de ontmoe­tingsdag gepre­sen­teerd wordt.

Naast de ontmoe­tingsdag in Barneveld zijn er nog een aantal mogelijk­heden om het bezoek uit te nodigen in uw gemeente, mogelijk nog in een kerkdienst op zondag 2 oktober (’s middags) of op 9 oktober (’s middags), op een catechese-avond of tijdens een zendings­avond. Wacht evenwel niet te lang, maar als u dit graag wilt, stuur dan een mailtje naar info@friedensstimme.nl. Daar wordt de coördi­natie van het bezoek gedaan.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email