Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

ouders in Doorgeven

Doorgeven in aanloop naar moederdag gaat over moeders en vaders. Het eerste artikel is een openhartig interview met ds. Van der Rhee en zijn vrouw. Zij zijn pleeg­ouders en hopen dat meer mensen willen overwegen een liefde­volle en stabiele plek te geven aan kinderen in nood.

'Je kiest ervoor om van zo’n kind te houden, maar je stapt niet op een roze wolk. Pleegzorg is niet zomaar ‘leuk’. Het gaat om kinderen die niet veilig bij hun biolo­gische ouders kunnen  opgroeien en die vaak getrau­ma­ti­seerd zijn. Ze zitten daarbij helemaal niet op jou als pleeg­ouder te wachten. Maar hoe mooi is het als zo’n kind een plekje in jouw huis en in de harten van alle gezins­leden krijgt.'
Lees meer …

Blader verder door deze Doorgeven en ontmoet Maria, zij staat er als vrouw van de Siberische evangelist Oleg veel alleen voor in haar grote gezin (pagina 6). John en Hermina Burger - zie voorkant - willen gebor­genheid geven aan honderden Oegandese kinderen die de zorg van ouders moeten missen (pagina 10). Lees ook over de moeder­lijke zorg van een buurvrouw, waardoor de niet gelovige Coenraad iets meekreeg van de liefde van God (pagina 23)

Print Friendly, PDF & Email