Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's

pionieren verkennen op maandag 26 november

Heb je interesse in pionieren, wil je er meer over weten of overweeg je om te pionieren vanuit jouw gemeente? Kom dan naar de Verken–avond Pionieren!

Hoe bereik je met een andere vorm van kerkzijn mensen die nu (nog) niets met de kerk hebben? Wat komt daarbij kijken? Wat zijn de mogelijk­heden? Hoe begin je? Waar moet je aan denken?

Op maandag 26 november bij pioniersplek De Poster in Veenendaal deelt één van onze pioniers ervaringen van de eigen pioniersplek. Inspi­rerend. Er is ruimte om met de missi­onair consu­lenten te bespreken hoe pionieren in jouw context eruit zou kunnen gaan zien.

Overigens, ook de Protes­tantse Kerk Nederland organi­seert verken­dagen, en wel in Leeuwarden (30 oktober), Oosterbeek (5 november), Heerhugo­waard (12 november) en Wijk en Aalburg (19 november). Zie de PKN-website. Ook als je vanuit een CGK overweegt met een pioniersplek te beginnen, ben je daar welkom. Wij begeleiden je graag verder als je na de verken-dag contact met ons opneemt.

De avond in Veenendaal is specifiek voor mensen uit de Chris­te­lijke Gerefor­meerde Kerken met een verlangen om met het Evangelie werkzaam te zijn in een nieuwe pioniersplek.

De toegang is gratis, we vragen wel om je aan te melden als je interesse hebt.

Meer infor­matie

We sturen in oktober een uitno­diging naar alle kerken­raden. En in het volgende nummer van CGK Missi­onair vertellen we meer over de tijden en hoe je je kunt aanmelden.
Heb je nu al behoefte aan meer infor­matie? Stuur dan een e-mail naar evangelisatie@cgk.nl of bel 0318- 582364.

missi­onair team Diensten­bureau

Print Friendly, PDF & Email