Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

platform #nietalleen blijft bestaan

Het platform #nietalleen, speciaal opgericht in coronatijd, blijft bestaan. De Chris­te­lijke Gerefor­meerde Kerken zijn netwerk­partner, samen met een brede groep andere kerken en chris­te­lijke organi­saties. In de afgelopen periode nam bijna 7000 keer iemand contact op met het platform. Er zijn meer dan 2000 hulpvragen gekoppeld aan hulpaanbod. En voor nog veel meer mensen betekende #nietalleen een luisterend oor. Afgezien van deze cijfers weten we dat er op meer plekken prachtige initi­a­tieven zijn ontstaan.

De organi­sa­toren melden: ‘We zijn als land en daarmee als project een andere fase ingegaan. Maar #nietalleen blijft bestaan. Met deze unieke samen­werking, ontstaan in crisistijd, willen we ook in de toekomst lokale initi­a­tieven facili­teren bij het dienen van de samenleving.’

De Protes­tantse Kerk Nederland en de Evange­lische Omroep zijn bereid middelen en menskracht vrij te maken om ook in de komende tijd het initi­atief voort te zetten. Er zijn plannen om het netwerk uit te breiden naar een (nog meer) landelijk dekkend netwerk. Ook verwacht de organi­satie regel­matig campagnes op te zetten om #nietalleen thema’s onder de aandacht te brengen. Wij juichen deze plannen toe, want we zien dat dit initi­atief in de afgelopen maanden zegenrijk gewerkt heeft.

Bekijk de eerder verschenen #nietal­leen­be­richten op onze website.

 _______

Bron: www.nietalleen.nl

Contact­per­sonen / meer infor­matie: Diensten­bureau via het e-mailadres in tijden van corona: verbinding@cgk.nl

alle corona­be­richten op onze website: www.cgk.nl/corona | hulp bieden en hulp vragen: www.nietalleen.nl

 

Print Friendly, PDF & Email