Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

diake­nendag 2019

16 maart in Veenendaal

Het is alweer bijna zover: de jaarlijkse lande­lijke diake­nendag . In een gevarieerd programma met boeiende workshops staan we stil bij het thema ‘Een kerk die helpt!’ Wees welkom, ontmoet andere diakenen en laat u inspi­reren. We zien u graag op zaterdag 16 maart in Veenendaal.

over het thema

Tijdens de diake­nendag staat het thema ‘Een kerk die hélpt!’ centraal. Een kerk die hélpt, is een kerk die leeft van genade en die omziet naar elkaar en anderen, in woord en daad. Maar hoe gaat dat anno 2019? En wat is helpen eigenlijk? Hoe bouw je aan een diaconale missi­o­naire gemeen­schap? Hoe doe je dat goed en hoe raak je niet opgebrand? Diaconaal consulent Rudolf Setz (CGK) en hoofd commu­ni­catie en fondsen­werving Hagar Prins (Verre Naasten) delen hun ervaringen over helpen vanuit bijbelse principes in relatie tot anderen.

programma

Naast een plenair gedeelte zijn er tijdens dit ochtend­pro­gramma weer twee rondes met deelsessies. U mag dus twee deelsessies kiezen uit de aange­boden dertien deelsessies! We sluiten het programma rond 12.45 uur af met een gezamen­lijke lunch. U vindt het hele programma en alle deelsessies op een rij in de uitno­diging hiernaast.

locatie

Deze diake­nendag wordt gehouden in de Chris­te­lijke Gerefor­meerde Bethelkerk in Veenendaal: Spanjaardsgoed 7, 3901 KT. Een aantal deelsessies vindt plaats in gebouw de Kubus, tegenover de Bethelkerk.

aanmelden

Wilt u zeker weten dat u een speci­fieke deelsessie kunt volgen? Meldt u zich dan z.s.m. aan. Want VOL = VOLMeldt u zich hier aan … 

uitno­diging

Alle benodigde infor­matie vindt u in de uitno­diging. Mist u nog infor­matie? Laat het ons weten via diaconaat@cgk.nl.

 

Bent u erbij? Van harte welkom!

Hand-outs

Diverse hand-outs van de deelsessies worden na de diake­nendag online geplaatst op de diake­nen­dag­pagina van het Diaconaal Steunpunt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email