Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's

ons logo

Deze website is gebaseerd op onze nieuwe huisstijl, die wij sinds mei 2016 gebruiken.

Het logo is op elke pagina links­boven zichtbaar.

kleuren

Het is opgemaakt in twee frisse, sprekende kleuren. Voor de website zijn aan dit pallet nog heldere kleuren oranje en donker­groen toege­voegd. Daarin herkennen we ons kleur­rijke kerkge­noot­schap.
Het zijn heel verschil­lende, maar elkaar comple­men­te­rende kleuren. Ze vormen  samen een eenheid. Ook binnen onze kerken zijn er veel verschillen. Toch passen we bij elkaar en hebben we door de jaren heen de eenheid mogen bewaren.

open en beweging

Ongetwijfeld herkent u in de tekening in het logo een kerk. De kerk is bewust open gehouden, wat de uitstraling geeft van een open kerk.
De lijnen van de kerk zijn niet af. Ze houden ‘ineens’ op. Dat versterkt de open uitstraling. Ook ons kerkge­noot­schap is niet ‘af’. We blijven in beweging. De lijnen zijn op de uiteinden dan ook wat golvend, wat iets van deze beweging laat zien.

eenvoud en rentmees­ter­schap

Het logo straalt eenvoud uit. Ook daarin herkennen we iets van ons kerkge­noot­schap. We zijn ‘eenvoudige’ kerken met ‘eenvoudige’ mensen. Chris­tenen die samen willen leven vanuit hun geloof in Jezus Christus. Als rentmeesters van hun Schepper. De gekozen (natuur)kleuren in het logo verbeelden iets van dit rentmees­ter­schap.

We hebben ervoor gekozen de letters onder het logo met  kleine letters te schrijven en veel witruimte te gebruiken. Ook dit laat iets zien van eenvoud, helderheid en openheid. U ziet de kleine letters terug in de menuk­noppen en koppen in de teksten.

Print Friendly, PDF & Email