Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

summer university (TUA)

missie in een metropool

Voor studenten aan de Theolo­gische Univer­siteit Apeldoorn organi­seren deputaten evange­li­satie, diaconaat en zending samen met de TUA, een summer university. De deelnemers gaan in juni 2022 een week naar 'All Nations' in Londen en leren daar - ook praktisch - meer over inter­cul­tureel missi­onair werk.

waarom aanmelden?

Je buurman komt uit Irak, en verderop in de straat wonen mensen uit Nigeria. Twee straten verder is het aziel­zoe­kers­centrum, met mensen uit nog veel meer windstreken en culturen.

Hoe ga je met deze mensen om? Jij, als christen, als missi­onair werker: je weet dat getuigen erbij hoort. Maar hoe kom je bij deze mensen binnen? Hoe commu­niceer je de boodschap van Gods Koninkrijk, het evangelie van Jezus Christus …?

Als dit jouw vragen zijn - en het kan haast niet anders of je herkent ze - is het keuzevak dat in juni georga­ni­seerd wordt, samen met deputaten evange­li­satie precies wat jou verder kan helpen. We gaan een week naar Londen om in deze wereldstad kennis te maken met het inter­cul­turele missi­o­naire werk. We laten ons leiden (praktisch theolo­gisch) door de deskun­digen van All Nations, de zendings­school in Londen. We gaan het meemaken, wat het is om met mensen uit heel andere culturen het evangelie te delen.

Jezus zegt: ‘maak alle volken tot Mijn discipelen!'

ds. Jan van 't Spijker
docent en coördinator

jvantspijker@tua.nl

in het kort

De summer university 'Missie in een metropool' is een keuzevak voor alle studenten aan de Theolo­gische Univer­siteit Apeldoorn.

  • 4-11 juni 2022 bij zendings­school All Nations in Londen
  • credits: 2,5 EC
  • aanmelden vóór 3 januari 2022
  • eigen bijdrage in de onkosten (reis, verblijf, onderwijs): € 150
  • minimaal 10 deelnemers
Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl