Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

verkenningsavond pionieren

Heb je interesse in pionieren, wil je er meer over weten of overweeg je om te pionieren vanuit jouw gemeente? Neem dan deel aan de verken­nings­avond pionieren voor kerken­raden, evange­li­sa­tie­com­missies en andere geïnte­res­seerden. Voor mensen met een verlangen om met het Evangelie werkzaam te zijn in een nieuwe pioniersplek.

Hoe bereik je met een andere vorm van kerkzijn mensen die nu (nog) niets met de kerk hebben? Wat komt daarbij kijken? Wat zijn de mogelijk­heden? Hoe begin je? Waar moet je aan denken?

Eén à twee keer per jaar organi­seren we zo'n avond. Dan deelt één van onze pioniers ervaringen van de eigen pioniersplek. Inspi­rerend. En er is ruimte om met de missi­onair consu­lenten te bespreken hoe pionieren in jouw context eruit zou kunnen gaan zien.

online verken­nings­avond woensdag 16 maart 2022
Op woensdag 16 maart is de eerst­vol­gende verken­nings­avond gepland. Deze wordt online gehouden, van 20:00 - 21:00 uur. 

toegang en aanmelden
De toegang is gratis.
Interesse? Welkom! Laat wel even weten dat je wil deelnemen en met hoeveel mensen. Stuur daarvoor een e-mail naar: evangelisatie@cgk.nl

meer infor­matie
via evangelisatie@cgk.nl of 0318- 582364.

Print Friendly, PDF & Email