Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

verkenningsavond pionieren

 Heb je interesse in pionieren, wil je er meer over weten of overweeg je om te pionieren vanuit jouw gemeente? Neem dan deel aan de 'Verken­nings­avond Pionieren' voor kerken­raden, evange­li­sa­tie­com­missies en andere geïnte­res­seerden. Voor mensen met een verlangen om met het Evangelie werkzaam te zijn in een nieuwe pioniersplek.

Hoe bereik je met een andere vorm van kerkzijn mensen die nu (nog) niets met de kerk hebben? Wat komt daarbij kijken? Wat zijn de mogelijk­heden? Hoe begin je? Waar moet je aan denken?

Eén à twee keer per jaar organi­seren we zo'n avond. Dan deelt één van onze pioniers ervaringen van de eigen pioniersplek. Inspi­rerend. En er is ruimte om met de missi­onair consu­lenten te bespreken hoe pionieren in jouw context eruit zou kunnen gaan zien.

Net als in 2020 boden wij in 2021 een online variant van de verken­nings­avond: op 3 maart ging het in het bijzonder over pionieren in coronatijd. Mogelijk volgt later dit jaar opnieuw een verken­nings­avond. Zodra we er eentje plannen, vind je op deze plek het programma van de avond en hoe je je kunt aanmelden.

meer infor­matie
via evangelisatie@cgk.nl of 0318- 582364.

Print Friendly, PDF & Email