Zoeken

Soort

Categorie

Naar resultaat

Nieuws

Vacatures op het Dienstenbureau

In verband met de aanstaande pensionering van twee collega’s zoeken we een bureausecretaris (20 uur) en een kantoorassistent (15 uur).

Lees bericht
Vier vrolijke jonge islamitische vriendinnen

Geen slaven, maar dochters!

Op 9 maart is de jaarlijkse Naïma vrouwendag, voor christenvrouwen die verlangen het evangelie te delen met moslimvrouwen. Thema: Geen slaven, maar dochters!

Lees bericht

Missionaire module: Kerk en cultuur

Op 2 maart start de missionaire module: Kerk en cultuur aan het Evangelisch College. In deze module kijk je naar de relatie tussen de kerk en de omringende cultuur en leer je onder andere aansluiting ...

Lees bericht

Dag van de verbroedering

4 februari is de dag van de verbroedering. Als christenen kunnen we daar heel veel mee in de ontmoeting met moslims, schrijft Cees Rentier.

Lees bericht

Gave-dag: ‘Goed volk!’

Gave houdt op zaterdag 23 maart in Amersfoort de inspirerende Gave-dag ‘Goed volk!’ voor iedere christen die betrokken is bij vluchtelingen.

Lees bericht

Laten we gaan kijken

Een tiener, vaste gast bij Familiehuis Schollevaar, gaat met kerst voor het eerst mee naar de kerk. "Mooi! Morgenochtend ga ik weer!"

Lees bericht

Netwerkdag landelijk team pionieren

De jaarlijkse netwerkdag van het landelijk team pionieren is belangrijk om bij te praten over bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen. Missionair consulent Petra de Jong-Heins was erbij.

Lees bericht

Boek: Zoeken naar de dingen die boven zijn

Onlangs verscheen een nieuw waardevol boek voor iedereen die in seculier Nederland het evangelie helder en uitnodigend wil delen. Petra de Jong-Heins schreef een reflectie.

Lees bericht

Missionair jaarverslag 22|23 gepubliceerd

Kijk met ons in dankbaarheid terug op het werk van team evangelisatie en raak geïnspireerd om samen door te gaan met de verspreiding van het Evangelie.

Lees bericht

Adventspakket Evangeliestek

Met het adventspakket 'Een hemelse boodschap' van Evangeliestek kunnen christelijke gezinnen toeleven naar Kerst. Tijdens de adventsweken verdiepen kind en ouder zich in de heilsboodschap die engelen ...

Lees bericht