Zoeken

Soort

Categorie

Naar resultaat

Nieuws

Jeugdappel -16 in Nijkerk

Kom op D.V. 20 april naar het Jeugdappel -16 voor een dosis antigif tegen menselijk denken over God!

Lees bericht

Voor de lijdenstijd: gezinspakket ‘Broodnodig’

Geloofwaardig opvoeden biedt voor in de lijdenstijd het gezinspakket 'Broodnodig' aan. Het helpt gezinnen om stil te staan bij de broodnodige lijdensweg van de Heere Jezus en de vrucht van Zijn opstan ...

Lees bericht

120 jaar CGJO

In de nieuwste uitgave van JEUGD aandacht voor 120 jaar CGJO. En het werk gaat door! Lees JEUGD hier online.

Lees bericht

Jeugd­leiders­conferentie over verlangen naar vrijheid

Het thema van de Jeugdleidersconferentie 2024 (JLC24) is Verlangen naar vrijheid. CGJO en Kerkpunt nodigen je uit voor 26 en 27 januari.

Lees bericht

Prachtige opbrengst van actie LCJ

De landelijke actie van LCJ en Kom over en help heeft een prachtig bedrag opgeleverd. De opbrengst is voor straatkinderen in Georgië en voor het werk van LCJ.

Lees bericht

nieuwe Jeugd verschenen

De nieuwe Jeugd is uit met als thema ‘een warme gemeenschap voor jongeren’. Jeugd is het magazine van jeugdwerkorganisatie CGJO.

Lees bericht

Toerustingsdag Kruispunt

Is er toekomst voor het kerkelijk jeugdwerk? Die vraag staat centraal op de landelijke toerustingsdag van Goed in Vorm op D.V. 6 oktober.

Lees bericht

CGJO en Kerkpunt bundelen krachten

CGJO en Kerkpunt bundelen hun krachten om het jeugdwerk in gemeenten nog beter te ondersteunen. CGJO blijft de christelijke gereformeerde kerken van dienst zijn.

Lees bericht

Toerustingsbijeenkomst voor leiders zondagsschool

De Bond van Hervormde Zondagsscholen organiseert samen met het Landelijk Contact Jeugdwerk een landelijke toerustingsbijeenkomst voor zondagsschoolleidinggevenden. Deze vindt plaats op D.V. zaterdag 2 ...

Lees bericht

Vernieuwde basiscatechese Oude Testament

De Bijbel staat vol met informatie, en geloof ons maar, al lees je de Bijbel al 25 jaar, dan nog ontdek je nieuwe dingen!Met dit boek ga je je verdiepen in het Oude Testament. In elk hoofdstuk worden ...

Lees bericht