Zoeken

Soort

Categorie

Naar resultaat

Nieuws

Overlijden zr. Wikje Huisman-Luiten

Op vrijdag 9 februari overleed zuster Wikje Huisman-Luiten. Met haar man heeft zij zich jaren ingezet voor het opbouwwerk in de kerken in KwaNdebele.

Lees bericht
Annejet speelt met een van de kinderen in het buurthuis

Frans leren om je roeping te verstaan

Annejet begon met een taalcursus Frans en belandde voor missionair diaconaal werk in een van de moeilijkste wijken van Marseille. Ze vertelt hoe dat is gegaan.

Lees bericht

Diplomafeest in Bujumbura

Ezechiël Murisho uit Burundi kreeg de kans om te studeren en haalde onlangs zijn bachelor theologie. We wensen hem toe dat hij met veel zegen in de kerken in Burundi zal kunnen werken!

Lees bericht

Hoop voor de kerken

Zendeling Wilke den Hertog ziet mooie ontwikkelingen in Nederland. Is God de kerken in Nederland misschien aan het voorbereiden op iets nieuws?

Lees bericht

Ontmoetingen tijdens een werkbezoek

Ds. Arie van der Zwan en br. Harry Lukens brachten een werkbezoek aan Zuidoost-Azië en hadden ontmoetingen die diepe indruk maakten.

Lees bericht

Stel jij de vraag waar je God en zijn rijk kunt dienen?

Als je God vraagt om je in te zetten in zijn dienst, lopen de dingen soms totaal anders dan je had verwacht. GertJan en Thessa vertellen over hun roeping voor Cambodja.

Lees bericht

De Bijbel vertalen via Zoom

Janet is een vertaalconsulent voor Wycliffe Nederland. Als vertaalconsulent controleert ze samen met verschillende teams hun vertaling van de Bijbel. Ze controleert of het klopt met de Hebreeuwse teks ...

Lees bericht

Een goede strijd of een geestelijke strijd?

Zendingswerker Ab Mol woont en werkt in Isaan, Thailand. Hij schrijft over de geestelijke strijd die hij ervaart tijdens zijn werk.

Lees bericht