Zoeken

Soort

Categorie

Naar resultaat

Nieuws

Open kerk in Breda

In de Mattheüskerk van Breda wordt van alles georganiseerd. Kerkelijk werker Bas Keijzer, missionair werker Corline Schouten en vrijwilliger Kees Paans vertellen erover.

Lees bericht

Hoop voor de kerken

Zendeling Wilke den Hertog ziet mooie ontwikkelingen in Nederland. Is God de kerken in Nederland misschien aan het voorbereiden op iets nieuws?

Lees bericht

Burendag bij De Poster

Burendag geeft verbinding in de wijk. Voor pioniersplek De Poster een mooi aanknopingspunt om het werk te verstevigen en uit te breiden. En het slaat aan: "Dit is zo gezellig! Wanneer is het weer Bure ...

Lees bericht

Gods genade delen met de buren

In de Bloemenbuurt begonnen enkele bewoners het evangelie te delen met hun buren. Nu, tien jaar later, is FlowerPower is bloeiend initiatief met tal van activiteiten.

Lees bericht
cover van het boek Welkom in de voorhof

Het evangelie voor millennials

Wat is het evangelie voor jonge mensen die alles al hebben? Ds. David van der Meulen leerde luisteren en ontdekte met vallen en opstaan hoe de kerk iets van Gods liefde met millennials kan delen.

Lees bericht

Missie is een levensstijl

Een groep TUA-studenten kreeg voor de zomervakantie 3 gastcolleges missionaat. Het heeft indruk gemaakt, vertelt student Lydia: "Persoonlijk heeft dit vak mij aangespoord om missie te zien als zuurdes ...

Lees bericht