Zoeken

Soort

Categorie

Naar resultaat

Nieuws

Materialen hulpverleningszondag verstuurd

De materialen voor hulpverleningszondag 2024 zijn naar de diaconieën gestuurd. De digitale versies kunt u vinden door op de onderstaande knoppen te klikken.

Lees bericht

Landbouwtraining predikanten

Predikanten in Zambia moeten als 'tentenmakers' kunnen voorzien in hun eigen onderhoud. Theologiestudenten krijgen daarom ook een landbouwtraining. Diaconaat ging op werkbezoek.

Lees bericht

De impact van doneren aan een Afrikaanse kerk

Uit nieuw onderzoek van het Britse onderzoeksbureau State of Life blijkt dat één euro voor een Afrikaanse kerk wordt omgezet in zeven euro aan sociale impact.

Lees bericht

Hulpverleningszondag komt eraan

Deze week wordt er op het Dienstenbureau van onze kerken hard gewerkt om alle materialen voor de hulpverleningszondag te verzenden. Dus houd uw brievenbus in de gaten.

Lees bericht

Hulpverlening in Nepal gaat door

Nepal werd in november getroffen door een zware aardbeving. Onze partner geeft noodhulp. Een van de teamleden beschrijft de schrijnende situatie.

Lees bericht

Kersthulp aan Turkije

Dankzij uw steun hebben we al veel kunnen doen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Maar er is meer nodig. Wilt u opnieuw helpen?

Lees bericht

Projectenmagazine 2024

Het projectenmagazine voor het nieuwe jaar is uit! U vindt daarin niet alleen onze diaconale projecten, maar ook een aantal getuigenissen. Zo komen de projecten heel dichtbij. Het blad is onlangs naar ...

Lees bericht

Hulpverlening aan Jajarkot, Nepal vanwege de aardbeving

Het noodhulp team van onze partner ACN ging 10 – 14 November naar 3 dorpen die erg getroffen waren. In deze dorpen stierven 42 mensen onmiddellijk na de aardbeving en weer later stierven nog 15 mens ...

Lees bericht

Nieuwsbrief diaconaat is uit

De laatste nieuwsbrief van diaconaat gaat over geloven en goeddoen. Het is een editie geworden bomvol verhalen en inspiratie.

Lees bericht

Goed nieuws uit Peru

In Peru ondersteunen we nu voor het tweede jaar een ecoproject. We kregen goed nieuws: het team is versterkt met een nieuwe vrijwilliger!

Lees bericht

Noodhulpactie Nepal

Diaconaat is een noodhulpactie begonnen voor Nepal. Op 3 november werd het westelijke deel van Nepal getroffen door een forse aardbeving. Via onze partner AC willen we hulp bieden juist daar waar de n ...

Lees bericht