De RLG verzorgt alweer heel wat jaren vakanties voor broeders en zusters met een lichamelijke beperking, aangeboren, verworven of door ouderdom verkregen.

Om die vakanties te realiseren zijn vrijwilligers nodig die onze gasten ondersteunen.  Momenteel hebben we vooral behoefte aan

vrijwilligers met ervaring in de zorg: helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.

We bieden je als vrijwilliger een leuke week, samenwerking in een geweldig team en verrijkende ontmoetingen met onze gasten. Dankbaarheid verzekerd, al doen we het daar niet voor.

Onder vakanties met zorg vind je een heleboel informatie over onze vakanties en onze glossy’s met terugblikken op de vakantieweken. Onder de titel Op varensreis met RLG-reizen vind je een sfeerimpressie van de bootreis van april 2023, geschreven vanuit het perspectief van vrijwilligers.

Ik hoop dat ik jou, helpende/verzorgende of verpleegkundige, enthousiast heb gemaakt voor de aangepaste vakanties van RLG-reizen. We zoeken je hulp voor onze week van 11 tot 18 november en voor onze vaarweek in april 2024.

Krijg je al zin?  Vraag gerust  meer informatie en meld je aan als RLG vrijwilliger bij Margreet Kleinjan, tel. 078-6196890 of e-mail vrijwilligersrlg@gmail.com. Of meld je direct aan via dit digitale aanmeldformulier!

Tot ziens in het Nieuw Hydepark in Doorn of op de boot.  

Janneke Otten-Verhaar, RLG vrijwilliger

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u