Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Post Type Selectors
dlm_download

ruim € 5000,- opgehaald voor familie Kamphuis

Zaterdag 2 oktober was het al vroeg dag in Ede. Om 08.00 uur startten de eerste deelnemers met de estafet­teloop om geld op te halen voor familie Kamphuis in Rwanda. André en Dorien Kamphuis hebben geen vast inkomen. De kosten voor hun levens­on­derhoud en het Bijbel­ver­taalwerk waaraan zij meewerken worden gedekt door een betrokken achterban.

zendingswerk

André en Dorien wonen samen met hun kinderen in Rwanda. Tot voor kort woonde het gezin in Tanzania. Doordat hun werk- en verblijfs­ver­gunning niet werd verlengd waren ze genood­zaakt te verhuizen. Vanuit Rwanda werken zij mee met de vertaling van de Bijbel in de lokale talen van Tanzania. De achterban in Nederland draagt graag een steentje bij aan het zendingswerk van André en Dorien. De opbrengst van de estafet­teloop was groot: €5015,- voor familie Kamphuis en een hele mooie, sportieve en gezellige dag voor de lopers.

samen onderweg

De estafet­teloop bestond uit tien etappes waarin telkens twee lopers aan de beurt waren. De route liep via Ede, Barneveld, Nijkerk, Putten naar het eindstation in Harskamp. Onderweg kregen de lopers onder­steuning van een fietsteam, een fotograaf, een blogger en een volgauto. Het gezel­schap was zeer gevarieerd: getrainde en niet-getrainde lopers, jong en oud, van militair tot kersverse vader; allemaal liepen ze mee voor hetzelfde doel.

Familie Kamphuis was deze dag op afstand nauw betrokken. Bijna 10.000 kilometer verderop liep André zijn eigen route onder de warme Rwandese zon.

Hier leest u meer over het Bijbel­ver­taalwerk van André en Dorien.

Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl