Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

tickets voor Singapore en Bangkok

Ja hoor, de tickets zijn geboekt naar Singapore en Thailand! Het wordt allemaal steeds echter zo.’ Zo beginnen Ab en Clarine Mol hun laatste stukje op de pagina van ‘Goed Nieuws Thailand’.

De zo goed als nieuwe aanhanger, die ze gebruikten om naar All Nations te gaan, staat te koop (plus nog een paar andere dingen…), de voorbe­rei­dingen voor de uitzend­dienst zijn in volle gang. Op 14 oktober zal dat gebeuren in de CGK van Ede, en ruim een week daarna stappen ze in het vliegtuig naar Singapore. Daar zullen ze uitge­breid worden ingewijd in de OMF-familie en na een maandje Singapore vliegen ze dan door naar Bangkok. Daar zullen ze een uitge­breide taalstudie gaan doen, zodat ze zich – later – enigszins verstaanbaar kunnen maken als ze in Isaan aankomen. Spannend, al die veran­de­ringen!

Zelf zeggen ze er nog dit van: ‘Het ene moment kijken we er ontzettend naar uit om te gaan, het andere moment zien we er best tegenop. Toch weten we ons echt geborgen in Gods hand en dat geeft rust, juist op die lastige momenten. Denkend aan al die mensen die nog nooit van de liefde van God gehoord hebben, verdwijnen de twijfels weer naar de achter­grond. Want dat is ons verlangen, dat mensen Gods liefde mogen leren kennen en Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.’

Print Friendly, PDF & Email