Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

verhuizing in Botswana

Begin februari kregen Hessel en Coby Visser, onze zendings­werkers in Botswana, bericht van hun huisbaas dat hij de huur wilde opzeggen. Zijn zoon zou vanuit Zuid-Afrika terug­keren naar Botswana, en wilde in dat huis gaan wonen. Geen leuk bericht. Waar vind je zo snel een ander huis? Er zijn meer mensen die vanuit Zuid-Afrika naar het Gantsi­dis­trict verhuizen. Dus veel mensen zoeken een huis. Gelukkig was er Tannie Joey …

Tannie Joey woont hemels­breed een paar kilometer van het huis waar Hessel en Coby woonden. Haar kinderen hadden al eens gezegd dat ze moest kijken naar een ander huis, meer onder de mensen. Coby kent haar van een Bijbel­stu­die­groep. Ze trok de stoute schoenen aan en besprak het probleem met Tannie Joey. Die begreep het, en vond voor zichzelf een plek dichter bij de mensen, en bood Coby en Hessel haar huis te huur aan.

De verhuizing vond plaats op Koningsdag. En voor zo’n kleine afstand regel je natuurlijk  geen echte verhuis­wagen. Een paar vrienden met hun bakkies en aanhangers is voldoende. We wensen Coby en Hessel veel woonge­noegen toe op hun nieuwe plek.

Print Friendly, PDF & Email
CGK dienstenbureau 0318 582375 info@cgk.nl