Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

vliegende zendingswerker

Arjan en Aartje Paas werken voor de Mission Aviation Fellowship (MAF) in Liberia. Zij zijn missi­o­naire diaconale werkers, uitge­zonden door de kerk van Genemuiden. Aart is piloot en brengt vaak zendings­werkers naar gebieden waar zij zich moeten redden met een minimum aan comfort.

 

Ze vertellen:  ‘een koppel wat ontzet­tende indruk op ons heeft gemaakt, is Aron en Amy, werkzaam voor Ethnos 360 (voorheen New Tribes Mission). Ze komen uit respec­tie­velijk Duitsland en Amerika en wonen al jaren in het binnenland van Liberia. Ze zijn begonnen met het op schrift zetten van de lokale taal en hopen vervolgens de Bijbel ook in deze taal beschikbaar te maken; dit zal nog jaren duren. Tot voor kort hadden ze geen elektri­citeit en de plaats waar ze wonen, biedt geen mogelijk­heden om dingen te kopen. Dat betekende dat ze elke drie maanden genoeg boodschappen moesten meenemen om te overleven. Bij gebrek aan een koelkast uiteraard geen verse producten, maar alleen ingeblikt vlees en groente, melkpoeder etc. MAF brengt hen naar de dichtst­bij­zijnde landingsbaan, waarna ze nog ruim drie uur per motor moeten reizen. De eerste keer dat ze op weg gingen naar het dorp, hebben ze uren moeten lopen en het enige wat ze mee konden brengen, was wat ze op hun rug mee konden nemen. Tijdens hun tijd daar, hebben ze bijna geen privacy en ze zijn altijd helemaal op als ze weer eens in Monrovia zijn. Wat een liefde voor God en de naaste en wat een prachtig werk mogen ze doen!

De fam. Paas is vanaf 26 mei met verlof. Ze blijven dan ongeveer 8 weken in Nederland. De maand juni zijn ze beschikbaar voor het houden van presen­taties. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met de thuis­front­com­missie, e-mailadres: tfcpaas@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email