Elien werkt al jaren als mdw’er onder sociaal achtergestelde bevolkingsgroepen ergens in Zuidoost-Azië, uitgezonden vanuit de CGK. Zij komt met verlof naar Nederland, zodat ze kan vertellen over hoe zij haar roeping volgt onder deze mensen die ze in haar hart gesloten heeft. Online kan ze er weinig over delen, maar indrukwekkende verhalen zijn er genoeg. Hoe mooi is het om deze verhalen met medechristenen te delen en zo echt met broeders en zusters elders op de wereld te kunnen meeleven en meebidden.

Maak een afspraak!

Zou dat je wat lijken: een presentatie en/of gesprek met Elien over haar roeping en werk, over haar ontmoetingen, over hoe zij God aan het werk ziet en hoe zij daaraan zelf een steentje mag bijdragen? Laat dat dan weten aan haar thuisfrontcommissie via Henriëtte Bal. Elien is beschikbaar voor presentaties in de periode van zondag 9 april tot en met zondag 7 mei, uiteraard ook doordeweeks en in overleg overdag of ‘s avonds.

We hopen op een volle agenda en mooie gesprekken. Bemoedigend voor Elien. En een inspiratie voor ons, als zij in ons midden zonder belemmeringen alles kan vertellen over haar ervaringen.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u