Inkomende brief van het ThuisFrontTeam van familie den Hertog.

Spijkenisse, 21 januari 2023

Aan de kerkenraad, de preekvoorziener en de zendingscommissie

Geachte broeders en zusters, In het voorjaar hoopt het gezin van drs. W.M. den Hertog met verlof in Nederland te zijn. De familie Den Hertog is door de CGK Leiden uitgezonden naar Thailand. Deze uitzending is in samenwerking met Overseas Missionary Fellowship (OMF) en deputaten buitenlandse zending van de CGK. De OMF richt zich vooral op zendingswerk in Azië. 

Wilke en Marlies en hun kinderen Lizette en Matthias wonen sinds kort in de stad Chiang Mai in het noorden van het land. Daar gaan zij christenen coachen en begeleiden om elders in Thailand aan het werk te gaan in het verspreiden van het evangelie en het planten van kerken. Vanuit Nederland ondersteunt een thuisfrontteam (TFT) het gezin den Hertog.

Tijdens het komende verlof hoopt Wilke in een aantal gemeenten voor te kunnen gaan. Daarnaast is er de gelegenheid om hem te vragen een presentatie te houden over het werk in Thailand. Dit kan na een kerkdienst, maar ook op een andere dag. Het zou een mooie gelegenheid zijn om kennis te maken met Wilke en Marlies en hun werk op het zendingsveld.

Op de volgende zondagen in 2023 kan Wilke voorgaan in een morgendienst: 4 en 25 juni en op 2 en 9 juli. Op een aantal dagen (niet op de vrijdag en de zaterdag) in de periode van 22 mei t/m 6 juli is het mogelijk Wilke en Marlies uit te nodigen voor het houden van een presentatie.

Om nader af te spreken kunt u contact opnemen met het TFT: thuisfront@cgkleiden.nl. Wij zien uw reactie graag voor 1 maart 2023 tegemoet.

Met vriendelijke groeten, namens het ThuisFrontTeam,

Joke van Middelkoop-Kooiman, Tineke Toet-Floor

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u