Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
Zoeken in posts
Zoeken op pagina's
dlm_download

zendingsdag classis Utrecht

De Zeister zendingsdag is een fenomeen. Een belangrijk ontmoe­tings­moment, al vele jaren lang, rond het thema ‘zending’. Helaas wordt de dag niet meer, zoals vroeger, in het Zeisterbos gehouden. Dit jaar is de zendingsdag op D.V. zaterdag 22 juni in de Rehobo­thkerk, Bergweg 26 3701 JD  Zeist.

Al jaren wordt de zendingsdag georga­ni­seerd door de CGK van Zeist. Vandaar de naam: ‘Zeister zendingsdag’. Wat kunt u verwachten?

Rond het thema Geroepen om te getuigen is het programma opgebouwd. De predikant van Zeist, ds. J. Hoefnagel, zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Het thema wordt ’s morgens in twee toespraken toege­licht door de predi­kanten Ds. K. Hoefnagel en ds. A.C. Uitslag. ’s Morgens is er voor de kinderen – tradi­tie­ge­trouw – een eigen programma.

Geroepen om te getuigen. Daarvoor gaan mensen soms helemaal naar de andere kant van de wereld. Maar Europa is een plek waar dat getui­genis ook volop gebracht kan worden. Vlak bij huis, in Gent (foto), woont en werkt ds. D. van Luttik­huizen. Hij geeft een presen­tatie over het werk dat hij en de gemeente die hij in Gent dient, doen mag.

Tussendoor is er volop gelegenheid om langs de verkoop­kraampjes te gaan.

Door het afwis­se­lende programma en de waarde­volle inhoud is deze dag het bezoeken zeker waard.

U bent van harte welkom!

Het ochtend­pro­gramma start om 10.00 uur en het middag­pro­gramma om 13.15 uur.

Voor meer infor­matie verwijzen we u naar de website van de CGK Zeist (www.cgkzeist.nl).

Print Friendly, PDF & Email