Selecteer een pagina
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in de titel
Inhoudelijk zoeken
dlm_download

zie, iets nieuws!

Afgelopen maandag was het ‘Blue Monday’. De zogenaamd meest depri­me­rende dag van het jaar, waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met de donkere janua­ri­maand, het feit dat het uitvoeren van goede voornemens mislukt is en vakantie ver weg lijkt. En dan hebben we ook nog te maken met een lockdown, waarin we beperkt worden in onze mogelijk­heden. Ik moest denken aan Jesaja 43: 18-19, waar de Here God zegt:

Zie, Ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het - heb je het nog niet gemerkt? 

Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis.

Het zijn krachtige woorden, die God spreekt middenin de periode dat het volk Israël in balling­schap zit. Ook wij weten toch, dat God bezig is met Zijn missie in deze wereld? Én ons daarvoor uitnodigt om mee te doen! Zie je het nog niet, heb je het nog niet gemerkt?

Mogen we u en jou dan bemoe­digen met deze nieuws­brief? We hebben achter de schermen contact met nieuwe mensen, die zich geroepen weten om zich in te zetten in Gods koninkrijk! We hebben contact met gemeenten die in hun eigen omgeving Gods goede nieuws zichtbaar willen maken! Laat je inspi­reren door de tips en ideeën in de nieuws­brief van januari (en hier kun je je abonneren). En schroom niet contact op te nemen, als je boven­staand verlangen herkent.

 

Petra de Jong, missi­onair consulent
p.dejong@cgk.nl; evangelisatie@cgk.nl

Print Friendly, PDF & Email