Het Dienstenbureau van de Christelijke Gereformeerde Kerken is een veelzijdige organisatie. We vormen een klein en veelzijdig team dat kerkelijke organen ondersteunt met secretariële en administratieve diensten, pr- en communicatie verzorgt en een vraagbaak is voor plaatselijke kerken en hun leden.

Wil je de kerken dienen door er je werk van te maken? Dan hebben wij wellicht een passende plaats voor jou. In verband met de aanstaande pensionering van twee collega’s zijn we op zoek naar een

bureausecretaris

voor 20 uur per week in vaste dienst

kantoorassistent

voor 15 uur per week in tijdelijke dienst

De bureausecretaris verzorgt de secretariële ondersteuning van de generale synode en andere kerkelijke vergaderingen en is de rechterhand van de directeur van het Dienstenbureau. In deze functie faciliteer je verschillende vergader- en besluitvormingsprocessen en ben je zowel met organisatie als met inhoud bezig.

We komen graag met je in contact als je een hbo-werk- en denkniveau hebt, communicatief sterk, taalvaardig en accuraat bent en zelfstandig kan werken.

De kantoorassistent is een echte ontzorger. Je verwelkomt gasten, handelt binnenkomende telefoongesprekken af, doet print- en verzendwerkzaamheden, faciliteert vergaderingen en doet verschillende administratieve taken. De benoeming is in eerste instantie voor de periode van één jaar.

Voor deze functie zoeken we iemand die op mbo-niveau functioneert, vriendelijk en gastvrij is, goed overzicht kan houden en openstaat voor flexibele werktijden.

Voor beide functies vragen we dat je kerkelijk meelevend bent. Voor de arbeidsvoorwaarden volgen we de ‘arbeidsvoorwaardenregeling kerkelijk medewerkers’ van de PKN.

Sollicitaties voorzien van een cv kunnen tot 8 maart per e-mail worden toegestuurd aan René Hubregtse, directeur van het Dienstenbureau. Neem ook gerust contact met hem op als je nog vragen over een van de functies hebt. E-mail r.hubregtse@cgk.nl, tel. 06 55830259  of 0318 582361.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u