De nieuwe Doorgeven* is uit! Het thema van dit nummer is Kerk in zendingsgebied. Tegenwoordig is dat zendingsgebied niet meer ver weg. We wonen er zelf middenin.

Verhalen van ver weg en dichtbij

Wat doen kerken om de wereld te bereiken met het Goede Nieuws? Gaat dat in onze zendingsgebieden anders dan in Nederland? Deze editie van Doorgeven staat vol met inspirerende verhalen én filmpjes (!) van kerken die door de Heilige Geest in beweging zijn gezet.

Materialen en tips

Het begint met gebed, ontzag voor God en ruimte maken voor ontmoeting. Dan ontstaat er gelegenheid om Gods liefde als het ware uit te ademen tussen de mensen om ons heen. Wat is nu een mooiere gelegenheid om zelf of met een groep ook aan de slag te gaan met diaconaat, evangelisatie en/of zending? We hebben twee pagina’s vol leuke ideeën en materialen.

Deel uw verhaal met ons

Bent u zelf of met uw gemeente al in beweging gezet? We zouden het een hele eer vinden om uw verhaal te horen en te delen! Het hoeft niet spectaculair te zijn, ook kleine zegeningen mogen worden gekoesterd. Neem contact op met communicatiemedewerker Arianne Frelink via a.frelink@cgk.nl.

*Doorgeven is een magazine over het werk van diaconaat, evangelisatie en zending van onze kerken. Het wordt gratis verzonden aan leden van de CGK. Viel Doorgeven niet bij u op de mat? Neem een gratis abonnement via het aanmeldformulier.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u