Naïma Vrouwendag: Evangelie voor moslimvrouwen

Veel vrouwen kennen vanuit hun moslimachtergrond God niet als een liefdevolle Vader. Ook vanuit hun cultuur en familie krijgen moslimvrouwen vaak weinig waarde toegekend. Hoe ziet God hen en hoe kunnen wij die boodschap overbrengen? Daarover gaat de Naïma Vrouwendag die Stichting Evangelie & Moslims op D.V. zaterdag 9 maart organiseert. Dit jaar is het thema ‘Geen slaven, maar dochters!’

Ben jij een christelijke vrouw die contact heeft met een moslima? Vraag je je af hoe je het Evangelie met haar kunt delen? Of heb je misschien het verlangen om contact te leggen met een moslimvrouw die je geregeld tegenkomt, maar weet je niet hoe? Kom dan naar de Naïma Vrouwendag!

Programma Naïma Vrouwendag

De spreker in het ochtendprogramma is Cathy Hine uit Londen. Een vrouw met veel kennis en veel ervaring. Ze heeft een lange tijd in Pakistan en in Egypte gewoond. Nu is ze betrokken bij whenwomenspeak.net en werkt in verschillende landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika mee bij christelijke hulpverleningsorganisaties.

Het programma bestaat verder uit getuigenissen van moslimvrouwen die christen zijn geworden, muziek, zang en een Oosterse lunch. In de middag zijn er verschillende workshops.

Datum:
Plaats:
Tijd:
Kosten:

9 maart 2024
Bunschoten-Spakenburg
10.30-16.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur
Er is een collecte voor het dekken van de onkosten.

Aanmelden

In verband met de lunch is aanmelding verplicht.

Over Evangelie & Moslims

Stichting Evangelie & Moslims ondersteunt plaatselijke kerken bij hun missionaire activiteiten onder moslims in Nederland. Deputaten Evangelisatie zijn vertegenwoordigd in het bestuur van de Stichting Evangelie & Moslims. Predikant-directeur Rentier is beschikbaar om in een kerkdienst of op een gemeenteavond meer te vertellen over het geloofsgesprek met moslims.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u