In Zuid-Limburg wordt een nieuw missionair initiatief opgestart onder de naam Pioniers voor Zuid. De zendende gemeente Bunde-Meersen gaat op zoek naar een pionier die hier aan de slag gaat. Maar die pionier kan het niet alleen! Het is belangrijk dat deze kartrekker kan samenwerken met een team, voor onderlinge steun en een grotere slagkracht. En daarvoor is het belangrijk dat hier christenen komen wonen, die willen aansluiten bij Pioniers voor Zuid. Missionaire verhuizers dus.

Christenen in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg wonen weinig bijbelgetrouwe christenen. Het zou prachtig zijn wanneer christenen van elders zouden overwegen om als missionaire verhuizers zich in Zuid-Limburg te vestigen! Zoals Tanneke Diepenbroek-Walhout het zegt in De Wekker van november 2023: ‘Het zou mooi zijn als de Biblebelt zich zou verspreiden over Nederland.’ En dat gebeurt ook al. Zo verhuisde Petra Verhelst met haar gezin van Veenendaal naar Rotterdam, om daar Hart voor West te gaan versterken.

Iets voor jou?

Is missionair verhuizen naar Zuid-Limburg iets voor jou of voor iemand die je kent? Denk er eens over na, neem het mee in je gebed en praat erover met broeders en zusters. Lees eens rustig de brochure ‘Gids voor missionair verhuizen’ van IZB, vol met informatie, vragen om over na te bespreken, tips en interviews met mensen die missionair verhuisd zijn. En schroom vooral niet om contact op te nemen met ds. Jan Bosch als je meer informatie wilt: j.bosch11@icloud.com of telefoonnummer 06-10711893.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u