Maakt u plannen voor het najaar? Denk dan ook eens aan een presentatie over zending in uw gemeente. Dat kan op een zondag tijdens en na een eredienst, op een doordeweekse avond, of op een middag voor senioren in de gemeente.

Naast de zendingsconsulent zijn ook verschillende leden van de deputaatschapscommissies bereid om bij u in de gemeente te komen vertellen over de projecten van zending. En er zijn dit najaar nog een aantal verlofgangers in het land:

  • Bijbelvertaalconsulent M. van Dam (uitgezonden door de kerk van Den Helder) woont in India, maar is tot eind van het jaar in Nederland. Haar presentatie over het Bijbelvertaalwerk is zeer boeiend.
  • Ook zijn Renze en Catharina, werkers uit Centraal-Azië op verlof in Nederland. Het team van zending helpt u graag aan contactgegevens van deze familie. Het is indrukwekkend om je te laten informeren over zendingswerk dat in ‘gesloten’ landen gebeurt.
  • Janetta Fokkema, uitgezonden door de kerk van Drogeham, is van september t/m november in Nederland en is bereid om presentaties te geven.
  • Familie Kamphuis, uitgezonden door de kerk van Ede, gaan de komende jaren voor Wycliffe werken maar dan vanuit Nederland. Het gezin heeft jaren in Tanzania en Oeganda gewoond en gewerkt. Gelukkig kan door de hedendaagse techniek uitstekend vanuit Nederland gewerkt worden. Begin juni verhuisden zij naar Ermelo, en zij zijn ook bereid om een informatieavond of een zendingspresentatie te verzorgen.

Stuur een e-mail naar het team van zending; we helpen u graag: zending@cgk.nl.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u