Het is u ongetwijfeld al opgevallen dat deze website volledig vernieuwd is. Meer dan ooit is cgk.nl een overzichtelijk centraal informatiepunt, met alle relevante informatie voor en over de Christelijke Gereformeerde Kerken.

Makkelijker informatie vinden

Er is een schat aan waardevolle informatie beschikbaar voor kerkenraden, diaconieën, commissies van beheer en kosters, zendings- en evangelisatiecommissies en andere gemeenteleden die in de kerk bepaalde taken en verantwoordelijkheden op zich hebben genomen. Om die informatie sneller en makkelijker vindbaar te maken, is de website op een aantal punten aangepast. Velen van u hebben gevraagd om een overzichtelijk menu. Bovendien is de zoekfunctie sterk verbeterd. Verder zijn alle beschikbare rapporten, handreikingen, brochures en andere downloads overzichtelijk samengebracht op een pagina met een handig selectiefilter.

Nieuw design

De nieuwe website is niet alleen veel overzichtelijker, maar heeft ook een frissere uitstraling gekregen. In het ontwerp is rekening gehouden met mensen met een verminderd gezichtsvermogen. Het design van de website is van communicatiebureau Treffend & Co in Veenendaal.

Toerusting en ondersteuning

Nu Nederland zelf zendingsgebied is geworden, ontstond er de behoefte om kerken aan te moedigen om meer naar buiten te treden. Er is daarom meer ruimte voor onder andere inspirerende blogs, toerusting, ideeën en het dienstenaanbod van de deputaatschappen diaconaat, evangelisatie en zending. Al het werk dat door deze deputaatschappen in binnen- en buitenland wordt gedaan, is als vanouds terug te vinden op het overzicht van projecten.

Uw inbreng

De nieuwe indeling is misschien even wennen. Neemt u rustig de tijd om de website te verkennen. Wij zijn ervan overtuigd dat we u door deze verbeteringen nog beter kunnen informeren, inspireren en uitnodigen om op allerlei vlakken mee te doen.

We vinden het fijn als u ons helpt om de website nog verder te verbeteren en actueel te houden. Ziet u nog foutjes op de nieuwe website, mist u iets of heeft u nieuws en foto’s om te delen? Neemt u dan contact op met communicatiemedewerker Arianne Frelink.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u