Trans World Radio ontwikkelt een app voor Farsi-sprekenden in Nederland en Europa. De app heet SUNDAY. Het afgelopen jaar werd een testfase gestart en inmiddels nadert de app zijn voltooiing. TWR werkt al vele jaren met en voor Iraniërs en Afghanen, maar daarbij ligt de focus meestal op Iran en Afghanistan zelf, terwijl de Iraanse en Afghaanse gemeenschappen in Europa ook aanzienlijk zijn en digitaal heel actief.

De SUNDAY-app laat deze mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met het leven in Europa. Ze worden uitgenodigd om meer te weten te komen over de Bijbel en kunnen via de app in contact gebracht worden met christenen en kerken in hun omgeving. Degenen die al christen zijn, worden bemoedigd en toegerust vanuit de Bijbel. Tegelijkertijd wil TWR niet-Farsi-sprekende christenen in Europa via de app helpen bij hun contacten met deze doelgroepen. Daarom is de app ook in het Engels toegankelijk.

TWR laat het Evangelie van Jezus Christus wereldwijd horen via media zoals radio, internet, mobiele telefoons en audiospelers. Overal komen de programma’s binnen: bij mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord, in gesloten landen en in oorlogsgebieden. Er zijn uitzendingen in meer dan 200 talen. Waar mogelijk werkt TWR samen met lokale kerken in de productie en nazorg van programma’s.

Deel dit artikel via

Ook interessant voor u