Projectomschrijving

In een zeer gesloten land in Zuidoost Azië werkt een groepje buitenlandse leraren. Zij mogen niet openlijk over het evangelie spreken, maar kunnen door middel van hun levensstijl iets delen van hun motivatie. De lokale, kwetsbare christenen worden enorm bemoedigd door de aanwezigheid van broeders en zusters die hun leven wagen om in hun midden te zijn. Het werk heeft veel impact. Zo zei een geheime gelovige tegen één van de leraren: ‘Ik heb mijn familie over jullie verteld en ook mijn uitgebreide familie (broeders en zusters).’

Waarom dit project?

Omdat we over dit project niet meer kunnen vertellen zonder de veiligheid van de betrokkenen in gevaar te brengen, stellen wij online niet meer informatie beschikbaar. Ook is van dit project om die reden geen pr-materiaal uit te delen of te vertonen. Neem voor meer informatie contact op met diaconaal consulent Erjan van der Linde, e.vanderlinde@cgk.nl of 0318-582361.

Projectbedrag

Het projectbedrag van dit project is: €20.000

Dit is het bedrag dat wij als diaconaat voor dit jaar toegezegd hebben.

Wilt u weten hoeveel er op dit project tot nu toe dit jaar is binnengekomen? Bekijk dan het overzicht van de projectinkomsten.

U kunt ook een toezegging doen voor dit project. Als gemeente, door dit project een jaar te adopteren. Of persoonlijk, bijvoorbeeld omdat u het project wilt gebruiken als donatiedoel tijdens een feestelijke gelegenheid. Laat ons het weten via diaconaat@cgk.nl. Wij nemen dit bedrag dan als toegezegd bedrag op in het overzicht, zodat anderen met hun donatie ermee rekening kunnen houden.

Deel dit artikel via

Uw donatie

Doneer op een andere manier

Bekijk deze projecten

Training onderwijzers

Lees meer

Beurzen theologiestudenten

Lees meer

Hoop voor Sanjongeren

Lees meer