Als team zending bieden we u zendingsdiensten en presentaties aan, maar geven we u ook graag de mogelijkheid om zich op andere manieren in zending te verdiepen of om actief bij het zendingswerk van onze kerken betrokken te raken.

Informatie

vrolijke kleuters in schooluniform in houten schoolbanken

Downloads

Hier vindt u al onze gratis downloads, zoals nieuwsbrieven van onze veldwerkers, kinderwerkjes en powerpointpresentaties. Mist u iets? Laat het ons weten.
Bekijk onze materialen

Webshop

In onze webshop hebben we voor u een bescheiden aanbod op het gebied van zending.
Naar de webshop

Zendingsnieuws

Onze digitale nieuwsbrief Zendingsnieuws is voor iedereen die belangstelling heeft voor zending of daar bij betrokken is. Lees de eerdere uitgaven of neem een abonnement.
Lees Zendingsnieuws

Filmpjes

Het zendingswerk in beeld! Deze playlist op YouTube wordt regelmatig aangevuld met nieuwe video's uit het veld.
Bekijk de filmpjes

Blogs uit het veld

Ter inspiratie

Postzegels verzamelen

Postzegels, geboortekaartjes en oude ansichtkaarten zijn geld waard. Vrijwilliger Ria verzamelt ze voor zending.
Lees meer

Eten voor zending

Een benefietdiner of -lunch vraagt wat organisatie, maar is de moeite waard. Tip: de zendingsconsulent komt graag langs om mee te eten en een presentatie te geven.
Lees meer

Fietsen voor het goede doel

Een klassieker die populair blijft bij jong en oud: de fietssponsortocht. Goed voor de onderlinge contacten en voor de zendingsprojecten.
Lees meer

Zeg het met bloemen!

Organiseer ook een bloemenactie! Elk gemeentelid kan een bloemetje met een groet of wens voor een ander bestellen. De opbrengst van dat lieve gebaar is voor zending.
Lees meer
leden van zendingscommissie Hengelo achter de informatiestand

Braderieën en fairs

Een zendingsmarkt, braderie of fair is een heel gezellige manier om geld in te zamelen voor zending. Hier vindt u een voorbeeld met wat tips voor de organisatie.
Lees meer

Zendingsdag

Een classicale zendingsdag is gezellig en werkt verbindend. We geven u graag een indruk hoe zo'n dag eruit kan zien.
Lees meer
Help elkaar op weg

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie praktische voorbeelden. Heeft uw gemeente een initiatief waar andere kerken iets aan zouden kunnen hebben? Laat het ons weten! Als de activiteit of het project zich daarvoor leent, wordt het op deze pagina opgenomen.